Advertisement

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - Galatasaray'da Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na ... / Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - Galatasaray'da Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na ... / Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı.. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi.

Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Galatasaraylı marcao ve kerem aktürkoğlu'nun skandal kavga görünbtüleri olay oldu! Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı.

ÖZEL! İşte Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı ...
ÖZEL! İşte Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırdığı ... from img3.aksam.com.tr
Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı.

Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Galatasaraylı marcao ve kerem aktürkoğlu'nun skandal kavga görünbtüleri olay oldu! Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Dakikasında saha bir anda karıştı.

Galatasaraylı Marcao kaç maç ceza alacak? Kerem Aktürkoğlu ...
Galatasaraylı Marcao kaç maç ceza alacak? Kerem Aktürkoğlu ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Orta saha oyuncusu marco için takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na yumruklu saldırı sonrası karar verildi. Marcao kerem niye kavga etti? Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız.

Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Dakikasında saha bir anda karıştı. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Orta saha oyuncusu marco için takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na yumruklu saldırı sonrası karar verildi. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı.

Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı.

Marcao - Kerem Aktürkoğlu olayının psikolojik etkisi ...
Marcao - Kerem Aktürkoğlu olayının psikolojik etkisi ... from i.haberglobal.com.tr
İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Dakikasında marcao, kendi sahasından rakip sahaya koştu ve takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na kafa attı.

Marcao kaç maç men cezası alır?

Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı. İşte kare kare o anlar. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Marcao kaç maç men cezası alır? Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir.

Posting Komentar

0 Komentar